Ökoiskola

2012. január 24-én az elsők között nyertük el az Örökös Ökoiskola címet.
Erre a címre automatikusan lettünk jogosultak, mivel előzőleg már háromszor pályáztunk eredményesen.

Gesztenyegyűjtés

Kedves Szülők és Gyerekek!

Iskolánkban indul a gesztenyegyűjtés. A kisebb adagokat a portánál lévő vödörbe, a nagyobb mennyiséget a belső udvaron kihelyezett piros zsákba kérjük tenni.
Köszönjük!

Papír- és PET-palack gyűjtés

2017. október 2-6. között papír- és PET-palack gyűjtés lesz iskolánkban. Az összegyűjtött papírt és palackokat 7-16,30 óra között adhatják le.

Vonatkerti játékdélután

A szülői közösség, a felső tagozatos tanulók és kollégáink összefogásának köszönhetően különleges programsorozattól volt ismét hangos iskolánk 2017. június 14-én, szerdán délután. A pedagógusok 14 helyszínen várták az alsó tagozatos gyerekeket érdekesnél érdekesebb játékokkal. Lehetett Rubik-kockát forgatni, lepényt enni, aszfaltra rajzolni, kerékpárral ügyeskedni, zsákban futni, kézműveskedni két helyszínen, lepedővel labdázni, akadálypályát legyőzni, erőnlétet fejleszteni, gólyalábon járni, amőba kardiót játszani, trambulinon ugrálni, íjjal célba lőni.

Feleslegessé vált könyvek, játékok

Tisztelt Szülők!
Szívesen vesszük, ha az otthon már feleslegessé vált könyveket, gyermekeik játékait felajánlják iskolánk tanulói számára.
Kérjük, hogy a földszinti aulában lévő kosárba helyezzék el felajánlásaikat!
Köszönjük támogatásukat!

Nemes Gáborné, az öko-munkacsoport vezetője

Kerékpártároló

ÖKO-iskolaként fontos számunkra a kerékpáros közlekedés támogatása. A Kal-System Kft. segítségével iskolánk bejáratánál bővíteni tudtuk a kerékpár tárolási lehetőségeinket. Tanulóink nagyon nagy örömmel vették birtokba az új kerékpártárolókat.
Köszönjük szépen a szülői támogatást és a segítséget!

Fajszi Éva intézményvezető-helyettes

Papír- és PET-palack gyűjtés

Papír- és PET-palack gyűjtés 2017. május 8-tól 12-ig lesz iskolánkban.
A PET-palackot már most is folyamatosan lehet hozni.

PET-palack és papírgyűjtés

Hagyományainkhoz híven az idén is szervezünk hulladékgyűjtést.
Időpontja: 2016. október 24-27., naponta 7-17 óráig.
Helyszín: iskolánk belső udvara.

Kérjük, hogy a papírt mindenki mérje le otthon, és a mennyiséget diktálja be az osztályfőnökének. Ezt a hulladékot az udvaron található konténerbe kell betenni. A legtöbbet gyűjtő gyerekek jutalomban részesülnek. 
A PET-palackok összepréselt formában kerüljenek a kihelyezett BIG-zsákba.

Jó szorgoskodást kívánunk!

Döbrönteyné Csáki Beáta rendezvényi koordinátor

ÖKO-BÜFÉ

A Tinódis délutánon nagy sikert aratott az Öko-büfé.
Az egészséges életmódhoz elengedhetetlenül hozzátartozik az egészséges táplálkozás. Büfénkben egészséges alapanyagokból készült ételeket, italokat kínáltunk, és bebizonyítottuk azt, hogy az egészséges is lehet finom. Ízletes falatkákkal, paradicsomlével, citromfű- és csalánteával vártuk a vendégeinket.
Sokan kérték a krémek, lekvárok receptjét, ezért úgy gondoltuk, megosztjuk ezeket honlapunkon. A finomságokat kollégáinknak köszönhetjük, akik elkészítették és felajánlották azokat büfénk számára.

Oldalak