Leendő elsősöknek

Információk a leendő első osztályosok szüleinek.

Angol nyelvoktatás az Eötvösben

Ebben a videóban egy zenés képanyaggal szeretnénk Nektek közelebb hozni a vonatkerti iskolát és a mindig vidám pillanatokat.

Intézményünk a 2017/18-as tanévtől kezdte meg az emelt szintű angol nyelvi képzését. Ennek keretében már 1. évfolyamtól kezdődően ismerkednek a nyelvvel a gyerekek. Eleinte énekekkel, mondókákkal, később kommunikációt fejlesztő módszerekkel sajátítják el az alapokat. Törekszünk sokoldalúan támogatni a nyelvtanulást, szabadidős programok, táborok szervezésével.

Buzásiné Berényi Márta

„Nyitott kapuk” alkalmak a Bajai Eötvös József Általános Iskolában leendő elsősöknek

Intézményünk többféle módon kívánja segíteni a szülőket a gondos iskolaválasztásban, ezért az alábbi bemutatkozási lehetőségekre hívjuk és várjuk az iskolánk iránt érdeklődőket.
A változtatás jogát fenntartjuk!

Nyílt órák és Játszóház

Nyílt tanítási órákra hívjuk és várjuk az iskolánk iránt érdeklődő óvodások szüleit. Ezeket 2023. január 26-án, csütörtökön tartjuk 8:00 és 9:00 órai kezdéssel. Itt személyesen tudnak ismerkedni Laura néni és Tünde néni nevelési-oktatási módszereivel.

Az óvodásokat mozgásos Játszóházba várjuk 2023. február 10-én pénteken, 16:00 órától iskolánk sportcsarnokába! Ide hozzanak magukkal tornacipőt a gyerekek, illetve aki járt már nálunk, a menetlevelet se felejtse otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

Nagyné Bálint Ildikó

Játszóház

Megkezdjük a beiskolázási programjainkat.

Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődő nagycsoportosokat és szüleiket egy közös ismerkedésre, játékra, alkotásra.

Nagyné Bálint Ildikó

Bepillantás a Gyaxiban folyó tanórákba

Kedves Leendő Elsősök, kedves Szülők!

Ebben a videóban egy zenés képanyaggal szeretnénk Nektek közelebb hozni a vonatkerti iskolát és a mindig vidám pillanatokat.

Radnóti Miklós