Leendő elsősöknek

Információk a leendő első osztályosok szüleinek.

Étkezési megrendelő és a tájékoztató leendő elsősök részére

Kedves Szülők!
A csatolmányban található a leendő elsősök részére az étkezési megrendelő és a tájékoztató a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan.
Az étkezési megrendelőket az alábbi e-mail címre kell visszaküldeni 2021. június 15-ig:

Beiratkozással kapcsolatos tájékoztató szülők részére

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

  1. Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. (A lakcím kártyájának másolatát a felületre mindenképp fel kell tölteni, ezért javasolom, hogy az már előzőleg legyen kéznél elektronikus formában.)

ONLINE beiskolázási fórum

Ideje: 2021. március 30., kedd 17:00 – 18:00
Platform: Google Meet
Technikai feltételek a bejelentkezéshez: gmail.com (Google alapú) email cím szükséges.
Az online fórum elérhetőségét (linket) az iskola Facebook oldalán tesszük közzé 2021. március 30-án.

Témák:

  • Virtuális iskolabejárás képekben
  • Tájékoztató az iskola egyes területeiről, programjáról
  • Leendő elsős tanítónénik
  • Tájékoztatás a beiratkozásról - amit tudni lehet
  • Kérdések, egyebek

Tájékoztatót tartja: Radnóti Miklós intézményvezető

Kedves Szülők és Óvodások!

A kialakult vírushelyzet miatt el kell térnünk a korábbi évek gyakorlatától. Jelenleg nem tudjuk fogadni az iskolánk iránt érdeklődő szülőket és óvodásokat. Ezért digitális úton szeretnénk bemutatni a leendő elsős tanító néniket, valamint az itt folyó munkát.
Kérjük, hogy minél többen osszák meg a hírt, hogy mindenkihez eljusson a bemutatkozónk!
Kövessék Facebook oldalunkat vagy iskolánk honlapját, ahol folyamatosan új információkkal szolgálunk!

Tiralla Tímea

Tiralla Tímea vagyok, 2003 szeptemberében kezdtem meg első tanévemet mint tanító. Az Eötvös József Főiskola Pedagógiai Fakultásán szereztem tanító szakos diplomát angol műveltségterületen. Szerencsésnek érzem magam, mert folyamatosan a gyermekek között lehetek, oktathatok és nevelhetek.

Szakmai pályám a bajai Lukin László ÉZI és AMI-ban indult napközis nevelőként. Már az első tanév félévekor lehetőséget kaptam, hogy osztályfőnökként bizonyíthassam rátermettségemet. Pályakezdőként kivételes lehetőségnek, ám óriási kihívásnak is tekintettem az új feladatot. A hétköznapok szépségei - a nehézségek ellenére - csak erősítették a bennem rejlő elkötelezettséget a tanítói pálya iránt.

Mészáros Ágnes

Mészáros Ágnes vagyok, 1993 óta tanítok. A tanítói diplomát Zsámbékon szereztem. A főiskola elvégzése után szülővárosomban, Jánoshalmán kezdtem dolgozni, ahol elsős osztályt kaptam. 1999-ben családommal Bajára költöztünk, ekkor kerültem a gyakorlóiskolába, ahol már az első évben osztályfőnök lehettem. Részt veszek a tanítóképzős hallgatók gyakorlati képzésében is.
Folyamatosan képeztem, képzem magam, hogy olyan naprakész tudással rendelkezzem, amit munkám során hasznosítani tudok. Így gyógypedagógiát, majd fejlesztőpedagógiát végeztem, és pedagógus szakvizsgát szereztem. Azt gondolom, hogy a mai rohanó és fejlődő világunkban egy pedagógusnak szüksége van a folyamatos önképzésre, képzésre, megújulásra, szemléletmód-váltásra, hogy felkészülten álljon a tanítványai elé, így példakép lehessen a tanulók számára.