Leendő elsősöknek

Információk a leendő első osztályosok szüleinek.

Leendő első osztályos tanítóink a 2022/2023-as tanévben

Kovácsné Horváth Zsuzsanna

általános iskolai tanító,
rajz szakos tanár, szakvizsgázott pedagógus

Bemutatkozás

Paszterkóné Zavaros Katalin

általános iskolai tanító, óvodapedagógus, okleveles nyelv-és beszédfejlesztő tanár
szakvizsgázott pedagógus

Bemutatkozás

Bajai Viktória

általános iskolai tanító, magyar nyelv és irodalom műveltségterület, fejlesztő pedagógus, szakvizsgázott pedagógus

Bemutatkozás

Bajai Viktória

Bajai Viktória vagyok. 1999-ben szereztem tanítói diplomát magyar nyelv és irodalom műveltségi területen Baján, az Eötvös József Tanítóképző Főiskolán, s azon évtől tanítok itt a Bajai Eötvös József Általános Iskolában. Az elmúlt 23 év igen változatos, izgalmas volt számomra. Napközis nevelőként kezdtem pályafutásomat, majd röpke 2 év elteltével elsős tanítóként kezdhettem az akkori tanévet. Hosszú ideig kisfelmenő rendszerben tanítottunk, így kétévente búcsúznom kellett a diákjaimtól. Nagyon nagy öröm volt számomra, amikor e téren változás következett be, s az alsó tagozaton 4 közös évet kaptunk a saját kis osztályközösségünkkel. Jelenleg harmadikos Manóim vannak.

Meghívó beiskolázási programjainkra

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a meghirdetett beiskolázási programjainkra! Szép környezet, sokszínű iskola, kreatív és empatikus pedagógusok várják a leendő elsősöket!
A részletek a mellékelt meghívón találhatók.

Leendő elsős tanító nénik bemutatkozó videói

 
Az idei évben az óvodás gyerekek a tanítási órákra digitálisan tudnak "bekukucskálni".

A leendő elsős tanító nénik:

Paszterkóné Zavaros Kati néni és Kovácsné Horváth Zsuzsa néni vidám hangulatú, kreatív tanóráiról készült felvételeket mindenkinek figyelmébe ajánljuk, akik iskolaválasztás előtt állnak!

Játszóház

Játszóházba hívjuk a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket!
A gyerekek tornacipőt hozzanak!

További részletek a mellékelt plakáton.

Nyílt tanítási nap

Kedves Szülők!

A Bajai Eötvös József Általános Iskola szeretettel várja az érdeklődő szülőket nyílt tanítási órákra!
További részletek a mellékelt plakáton találhatók.

Bepillantás a Gyaxiban folyó tanórákba

Kedves Leendő Elsősök, kedves Szülők!

Ebben a videóban egy zenés képanyaggal szeretnénk Nektek közelebb hozni a vonatkerti iskolát és a mindig vidám pillanatokat.

Radnóti Miklós

Játszóház - elhalasztva

Kedves Szülők, Óvodás Gyerekek!

A 2022. január 21-re tervezett játszóházat a járványhelyzet miatt későbbre halasztjuk.

Paszterkóné Zavaros Katalin

Hosszú évek óta az általános iskola alsó tagozatán tevékenykedem. A gyerekek „Kati néninek„ szólítanak, teljes nevem Paszterkóné Zavaros Katalin. Jelenleg a 4.b osztály osztályfőnöke vagyok, ezt az osztályközösséget már elsős kora óta vezetem. Azt gondolom, hogy igazán szerencsés helyzetben van intézményünk, hogy lehetségessé vált a nagyfelmenő rendszer megvalósítása. Így az együtt eltöltött négy év alatt számtalan nevelési és oktatási módszert kipróbálhatunk, megtapasztalhatunk és fordíthatunk a gyermekek fejlődésére. Felfedezhetjük azokat az értékeket amik minden tanulóban jelen vannak más és más formában. Egyéniségüktől függően nevelhetjük és taníthatjuk őket változatos, játékos, örömet szerző foglalkozások keretében. Ehhez sok esetben segítségül hívjuk az online világot, amiben kiválóan tájékozódnak tanulóink.  Korunk felnövekvő generációjától a társadalom is gyorsan alkalmazkodó és könnyen átalakítható tudást igényel. Ezt kell biztosítanunk tanítványaink számára.

Kovácsné Horváth Zsuzsanna

     Kovácsné Horváth Zsuzsanna vagyok, 1990-ben kaptam tanítói diplomát Baján, az Eötvös József Tanítóképző Főiskolán „matematika szakosként”. Kicsi gyerekkorom óta erre vágytam, így egy nagy álmom teljesült a diplomaosztón. Lelkesedésem, mely erre a pályára terelt, azóta sem csökkent, minden tanévet nagy izgalommal és kíváncsisággal várok. Nagyon szeretem a gyerekeket, szívesen foglalkozom velük. Főként az alsós korosztály az, amellyel a legkönnyebben találom meg a közös hangot.

Oldalak