Bronzérem az Országos Diákolimpián

A Bajai Eötvös József Általános Iskola III. korcsoportos kosaras lányai 2018. május 31-én Kecskemétre utaztak, hogy képviseljék városunkat és iskolánkat az Országos Diákolimpián, ahol az ország nyolc legjobb csapata vett részt.
Csoportelsőként a legjobb négy csapat közé jutva az elődöntőn szenvedtek vereséget egyedül Debrecen csapatától, ahol mindössze 6 pont volt a különbség. Minden tisztelet a lányoké, hiszen az utolsó másodpercekig küzdöttek a győzelemért!
2018. június 3-án játszották a bronzmérkőzést Szolnok csapata ellen, akit egyszer már sikerült legyőzni a csoportmérkőzések alkalmával. A mérkőzés fordulatos volt és rendkívül izgalmas, hiszen a két csapat már ismerte egymás erősségeit és gyengeségeit. A végjátékban lányaink hatalmasat küzdöttek. Összeszedett védekezésünknek köszönhetően végül csapatunk örülhetett a bronzéremnek.
Lányaink erőn felül teljesítettek a négynapos versenyen, mind testben, mind fejben rendkívül sokat kivett belőlük.
Minden elismerésünk és gratulációnk a csapat tagjainak és a támogató szüleiknek!
A csapat tagjai: Felső Gréta, Halmágyi Kitti, Virágh Dorina, Kovács Brenda, Remetei Nadin, Halmágyi Kata, Fercsák Sára, Negele Luca, Piukovits Dorka, Glocker Hedvig, Pálfi Enikő, Kazy Kamilla, Balázs Emma.
Felkészítő: Kovács Dóra
A torna All Star játékosa: Kovács Brenda