Leendő elsősöknek

Információk a leendő első osztályosok szüleinek.

Kedves Leendő Elsősök és kedves Szülők!

Örömmel tájékoztatok minden iskolánkat választó családot, hogy a fenntartó engedélyezte a 3 osztály indítását. Ennek okán sokkal nagyobb lehetőség lesz a tanítóknak a 20 fős osztályokban elmélyíteni a tanítással és a neveléssel kapcsolatos pedagógia folyamatokat.
Az alábbiakban szeretném bemutatni és jó szívvel ajánlani a harmadik elsős osztály tanító nénijét.

Radnóti Miklós intézményvezető

Iskolánk felvételi körzete a 2020/2021. tanévben

Baja 6. körzet
OM 027732 Bajai Eötvös József Általános Iskola
6500 Bezerédj utca 15.

Állomás tér teljes, Arad utca teljes, Bácska tér teljes, Baka köz teljes, Bárka utca teljes, Bezerédj Pál utca teljes, Budai Nagy Antal utca teljes, Csillag utca teljes, Csuka utca teljes, Dankó Gábor utca teljes, Dunafürdő üdülő-telep teljes, Fehérló utca teljes, Flórián utca teljes, Gárdonyi utca teljes, Gránátos utca teljes,

Kedves Leendő Elsős Szülők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy AKIK ISKOLÁNKBA SZERETNÉK BEÍRATNI GYERMEKÜKET, azok 2020. április 28-tól 2020. május 15-ig tehetik meg elektronikusan:
https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap.                          
Akinek bármilyen kérdése van, vagy segítségre lenne szüksége, kérem hívja iskolánkat a 79/425-444, vagy 30/781-0903 telefonszámon. Végső esetben időpont egyeztetést követően személyes beiratkozásra is van lehetőség.

Azokat a dokumentumokat, amelyek a beiratkozáshoz szükségesek, elegendő akár aláírás nélkül feltölteni a Kréta rendszerbe, vagy előre egyeztetett időpont után a titkárságon felvenni, majd a kitöltés után leadni.

Minden egyéb és részletes információ az alábbi csatolmányban olvasható:

VÁRJUK ÖNT ÉS GYERMEKÉT ISKOLÁNKBA!

Radnóti Miklós intézményvezető

Kedves Szülők! Kedves Leendő Elsősök!

A beiratkozással kapcsolatosan szeretnék megnyugtatni minden érdeklődőt, hogy azon tanulókat is fogadja intézményünk, akik nem az iskola körzetéhez tartoznak. A beiratkozással kapcsolatos információkat várhatóan 2020. április 6-án tesszük közzé a honlapunkon és a közösségi oldalunkon.

Radnóti Miklós intézményvezető

Kedves Leendő Elsősök és Szülők!

Ma, azaz 2020. március 18-án tartottuk volna azt a szülői fórumot, ahol még közelebb kerülhettünk volna egymáshoz, ahol a leendő elsős tanító nénik még többet mondtak volna erről a rendkívüli VONATKERTI ISKOLÁRÓL.
Az élet úgy hozta, hogy most Linda néni és Anita néni is gőzerővel azon dolgozik, hogy megfeleljenek a digitális munkarendnek és ebben az új formában színvonalasan taníthassanak. De mint ahogy oly sokszor, most is bebizonyítjuk, hogy remek csapat vagyunk, így ezzel is megbirkózunk.
Én bízom abban, hogy szeptembertől nem ebben, hanem a valódi gyermekközpontú oktatási rendben találkozhatunk ismét, miután a tavasz folyamán BEIRATKOZNAK HOZZÁNK.

Ennek módja, s talán ideje is az eredeti április végi időponthoz képest lehet, hogy változni fog.
Újdonság lesz még Önök számára az új Nemzeti alaptanterv bevezetése, amely könnyebbséget jelenthet, ugyanakkor örömmel mondhatom, hogy megtudtuk tartani iskolánk specialitását, az emelt óraszámú angol nyelv oktatását már az első évfolyamtól kezdve.
Új információról a beiskolázással kapcsolatban folyamatosan tájékoztatom Önöket.

Bármilyen kérdésük van, kérem az iskola elérhetőségén keresztül keressenek bizalommal.
A találkozás reményében:
Radnóti Miklós intézményvezető

CIRKUSZ GYAXIMUS

Játszani hívjuk az iskolánk iránt érdeklődő nagycsoportos óvodás gyerekeket és szüleiket a CIRKUSZ GYAXIMUSBA. Kérjük, hogy hozzanak tornacipőt a gyerekek! Akinek van már Útlevele, hozza magával, mert folytatódik a nyomdagyűjtés!
Időpont: 2020. január 17., péntek 1600

Nyílt tanítási órák időpontjai Anita néninél és Linda néninél:
2020. január 22., szerda
2020. február 19., szerda
2020. március 18., szerda

Az 1. órára 8:00-kor, a 2. órára 9:00-kor csengetnek be.
Kérjük, hogy megosztásokkal segítsenek eljuttatni az információt az érdeklődőknek!

Játszóház

Kedves Szülők, Óvodás Gyerekek!
Játszóházba hívjuk 2019. november 22-én 16 órától azokat a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket, akik szeretnének ismerkedni intézményünkkel, pedagógusainkkal!
Kérjük oldalunk követőit, hogy osszák meg felhívásunkat!
Köszönettel: Iskolavezetés