Sikereink a Zöldfülű kalandozások című vetélkedőn

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara bajai képviselete az egész tanévet átfogó vetélkedősorozatot szervezett, amelyen iskolánkból 78 gyermekünk 23 csapatban versenyzett. A városi döntőn négy korcsoportban 16 csapat mérte össze erejét, ahova 5 csapatunkat hívták meg. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2012. május 11-én került sor az Eötvös József Főiskola Bajcsy–Zsilinszky úti épületében.

A 7-8. évfolyamon I. helyezést értek el az Ökocsajok. Csapattagok: Bácsi Alexandra, Gálos Laura, Ligabue Lili, Permenter Ayla 8. a osztályos tanulók.
A 7-8. évfolyamon II. helyezést szerzett a Green Girls csapatunk. Csapattagok: Mészáros Zsófia, Nagy Petra, Varga Fruzsina, Viszmeg Dóra 7. c osztályos tanulók.
Az 5-6. osztályos korcsoportban II. helyezést kapott a Kotló csirkék és a Kakas csapat. Csapattagok: Komjáti Marianna, Kenyeres Karina, Gyenis Vivien, Dobos Dávid 5. b osztályos tanulók.
A 3. évfolyamon II. helyezést érdemelt ki az Orchideák csapat. Csapattagok: Cséfalvay Bianka, Dóczi Ágnes, Késmárki Gréta, Varga Denissza 3.b osztályos tanulók.
A 4. évfolyamos gyerekek között IV. helyezést értek el a Szeplős szegfüvek. Csapattagok: Juhász Klaudia, Mezei Luca, Nagy Balázs András, Viszmeg Viktória 4. a osztályos tanulók.
Az ünnepélyes eredményhirdetést a gyerekek nagy örömére érdekességekben gazdag program kísérte.

Gratulálunk a kitartó munkához és a döntőben nyújtott kiemelkedő teljesítményhez!

Nemes Gáborné