M2 gyerekcsatorna országos történetíró pályázat

Kedves tanítók, gyerekek!
Az M2 gyerekcsatorna országos történetíró pályázatot hirdet.
Általános iskolások fogalmazásait várjuk, amelyben saját történeteiket mesélik el. A történet témája a testvéri szeretet. Olyan mulatságos, vagy megható történeteket várunk, amelyekre szívesen emlékeznek a gyerekek, és amelyekben ők szerepelnek a testvérükkel, vagy testvéreikkel együtt.  Fiktív történetek beküldésére is van lehetőség.

A fogalmazás lehet elbeszélés, lehet benne párbeszéd, vagy lehet leírás.
Kézzel írott pályaműveket is elfogadunk, ezeket scannelve, vagy fotózva kérjük szépen.
A fogalmazás terjedelme legalább egy A/4-es oldal, vagy két oldal a kis alakú vonalas füzetben. Maximális terjedelem nincs meghatározva.
A pályaműveken szerepeljen a gyerekek neve és egy email cím, amelyen értesíteni tudjuk azokat, akik munkáját kiválasztottuk.
A kiválasztott történeteket az MTVA stábja leforgatja a Hetedhét kaland szereplő gyerekeivel. A forgatásra meghívjuk a történetírót, és annak családját, akik részt vehetnek a forgatáson, figyelhetik azt.  
Az elkészült anyagokat az M2 gyerekcsatornán a Hetedhét kaland című műsorban vetítjük le.
A kampány 2019-ben év végéig tart, tehát a pályázat folyamatos, előreláthatólag 30-40 fogalmazást szeretnénk megfilmesíteni.
A felhívásunkat a Hetedhét kaland honlapján is el lehet olvasni.
https://www.mediaklikk.hu/cikk/2019/04/30/az-m2-gyerekcsatorna-altalanos-iskolasok-reszere-palyazatot-hirdet-neked-van-testvered-cimmel
A pályázatokat a hetedhetkaland@mtva.hu címre várjuk.